LDK në Vushtrri: Minir Shyti nga PDK-ja i bashkohet fitores së madhe të Xhafer Tahirit

Prishtinë | 13 Tet 2021 | 15:33 | Nga Ekonomia Online

Kryetari aktual dhe kandidati për kryetar të komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka thënë se sot zyrtarisht Minir Shyti nga fshati Ashlan aktivist nga PDK-ja, i bashkohet konceptit më të mirë për qytetin e Vushtrrisë.

Tahiri tha se LDK- ja është koncepti dhe vlera në të cilën njerëzit kanë besuar dhe po besojnë, prandaj njerëzit po kuptojnë dhe po i bashkohën fitores së madhe të LDK-së.

Postimi i plotë:

Minir Shyti nga fshati Ashlan aktivist nga PDK, sot zyrtarisht i bashkohet konceptit më të mirë për qytetin. LDK- ja është koncepti dhe vlera në të cilën njerëzit kanë besuar dhe po besojnë, prandaj njerëzit po kuptojnë dhe po i bashkohën fitores së madhe të LDK-së.

Të ngjashme