Në këtë link mund të gjeni qendrën tuaj të votimit

Prishtinë | 16 Tet 2021 | 14:37 | Nga Ekonomia Online

Gjetjen e qendrës suaj të votimit për zgjedhjet e nesërme lokale, mund ta bëni diku klikuar mbi këtë link, i cili është vënë në dispozicion nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Zgjedhjet e nesërme, do të mbahen në 38-të komunat e vendit, e në të cilat do të votohet për kryetarin dhe asamblistët komunal.

Kliko në këtë link në momentin që shkruhet numri personal i letërnjoftimit, me automatizëm dalin të gjitha të dhënat për vendvotimin e secilit qytetar me të drejtë vote në Kosovë.

Të ngjashme