Nura e Lushtaku vazhdojnë takimet në çdo lagje të Skenderajt, premtojnë program konkret për katër vitet e ardhshme

Prishtinë | 13 Tet 2021 | 12:02 | Nga Ekonomia Online

Kandidati për kryetar të komunës së Skenderajt Fadil Nura bashkë me kryetarin e degës së PDK-së, Sami Lushtaku kanë vizituar lagjen Rexhepi të Çirezit, Lagjen Zenelaj në Prekaz.

Me këtë rast, Lushtaku e Nura kanë shpalosur programin qeverisës për katër vitet e ardhshme për Skenderajn.

Postimi i plotë:

Në lagjen Rexhepi të Çirezit, Lagjen Zenelaj në Prekaz, e në takim me afaristët e Runikut, bashkë me gjeneralin Lushtaku, në takimet e prezantimit të programit të Partisë Demokratike të Kosovës, për të udhëhequr Komunën e Skenderajt në 4 vitet e ardhshme

Kjo periudhë do të sjell zhvillim të gjithanshëm, investime, barazi dhe dobi të tjera në interes të qytetarëve tanë.

#PDKNUKTHYHET

#FADILNURA177

#MESAMILUSHTAKUN

Të ngjashme