Përkrahje të madhe nga fshati Stroc e Artakoll, Xhafer Tahiri zotohet për projekte madhore

Prishtinë | 26 Sht 2021 | 19:39 | Nga Ekonomia Online

Fshati i radhës Stroci e Artakolli po mbështet me të madhe kandidatin për kryetar të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri.

Madje, Tahiri nuk e ka ndërmend të ndalet me projekte e tij, duke bërë që këto dy fshatra të kenë ujësjellësin, ndriçimin dhe kanazilimin.

Tahiri u zotua se do ti mbështesë në bujqësi, duke shtuar se do të rritet numri i grave dhe të rinjve sa i përket punësimit.

Postimi i plotë:

Stroci e Artakolli po i japin mbështetje të madhe fitores tonë. Mësuesi i vyer Behar Duraku është asambleisti ynë që me urti do të përfaqësoj Artakollin në Asamble të Komunës. Ujësjellësi, ndriçimi, kanalizimi e rrugët lokale janë projekte që jemi duke i kryer.
Mbështetja e bujqësisë dhe fermerëve do të rritet si dhe punësimi i të rinjve e grave përmes granteve.
Vazhdojmë #4 +

No description available.
No description available.
No description available.

Të ngjashme