Prekalla e Istogut të bindur për fitoren e Bekë Berisha

Prishtinë | 26 Sht 2021 | 16:37 | Nga Ekonomia Online

Nga Prekalla e Istogut, kandidati për kryetar të kësaj komune, Bekë Berisha ka thënë se premtimet e tij nuk do të mbesin vetëm fjalë por do ti shndërrojë në vepra.

Berisha ka punuar dhe do të vazhdojë të punojë gjithmonë në shërbim të qytetarëve, në këtë rast fokusi i tij është në Prekallë të Istogut.

Postimi i plotë:

Në Prekallë, te lagjia Hasanaj.

Premtimet e dhëna nga unë, nuk do të mbesin vetëm fjalë të thëna, por, do të jenë vepra të kryera.

Gjithmonë në shërbim të qytetarëve!

121

https://www.facebook.com/BekeBerisha/videos/601899264508908

Të ngjashme