Ramosaj viziton kompaninë Frashëri, konsiderohet ndër bizneset e suksesshme në tregun vendor si dhe në atë ndërkombëtar

Prishtinë | 14 Tet 2021 | 14:14 | Nga Ekonomia Online

Kryetari aktual dhe kandidati për kryetar të komunës së Decanit, Bashkim Ramosaj ka vizituar ndër bizneset më të suksesshme për prodhimin dhe ndërtimin e shtëpive të drurit në fshatin Carrabreg, biznes me mbi 40 vite trashëgimi familjare në ndërtimin e tyre.

Ramosaj tha se kompania Frashëri po bën emër në tregun vendor si dhe në atë ndërkombëtar me eksport të punëve të tyre.

Postimi i plotë:

Një ndër bizneset më të suksesshme për prodhimin dhe ndërtimin e shtëpive të drurit në Kosovë është në fshatin Carrabreg, biznes me mbi 40 vite trashëgimi familjare në ndërtimin e tyre.

Kompania Frashëri po bën emër në tregun vendor si dhe në atë ndërkombëtar me eksport të punëve të tyre!

Krenar me sukseset e Ramë Bozhdaraj dhe familjes së tyre, ku falë këtij biznesi i kanë mbi 15 punëtor të punësuar.

#PerDeçaninSkaMeUndal.

#AAK121

BR

Të ngjashme