Ramosaj zotohet se do të mbështesë bizneset vendore

Prishtinë | 10 Tet 2021 | 11:47 | Nga Ekonomia Online

Kryetari aktual dhe kandidati për kryetar të komunës se Deçanit, Bashkim Ramosaj ka vizituar qendrën “Comodita”, në Deçan ku edhe takoi puntorë të mrekullueshëm të këtij dyqani.

Ramosaj u zotua se do të përkushtohet maksimalisht që të mbështesë bizneset vendore.

Postimi i plotë:

Kënaqesi të shoh kompani të mëdha që operojnë në Deçan! Sepse, përpos shërbimeve që janë të nevojshme për qytetarët, ato krijojnë edhe vende pune, që janë shumë të nevojshme për të rinjët tonë! Kënaqësi të vizitoj qendrën “Comodita” në Deçan dhe të takoj punjonësit e mrekullushëm të këtij dyqani të madh! Do të përkushtohem maksimalisht, që fillimisht të mbështesim bizneset vendore me të gjitha kapacitet që kemi në dispozicion, e pastaj gjithësesi të krijojmë kushte për investitorë të jashtëm që ndihmojnë në rritjen e ekonmisë, zhvillimin e Deçanit, krijimin e vendeve të punës dhe rritjen e të hyrave të përgjithshme! #PërDeçaninSkaMeUndal. #AAK121

✅

BR

Të ngjashme