Shushica e Istogut masivisht në përkrahje të Bekë Berisha

Prishtinë | 14 Tet 2021 | 22:02 | Nga Ekonomia Online

Kandidati për kryetar të komunës së Istogut, Bekë Berisha ka takuar struktura, aktivistë e banorë të Shushicës të cilët i i ofruan mbështetjen maksimale.

Me këtë rast, Berisha theksoi se me qeverisjen e tij në Istog do të sjellë prespektivë për të rinjtë. \

Postimi i plotë:

Struktura, aktivisitë, banorë të Shushicës, mbështetjen që na dhatë sonte, mua dhe kandidatës për Asamble, Leonora Ademaj, ishte shenjë se Istogut po i vijnë ditë të mira, duke e bërë shembull të qeverisjes transparente, krah rinisë dhe për rininë. Qeverisja jonë do të rikthej perspektivën që i mungoj Istogut, ndër vite. Entuziazmi juaj për fitore, përkthehet në shpresë dhe bindje se bashkë do të sjellim ndryshimin e shumëpritur. Të vendosur drejt fitores! 121

✅

Të ngjashme