Xhafer Gashi: Në qeverisjen time, premtoj përmisimin e cilësisë në arsim

Prishtinë | 09 Tet 2021 | 22:31 | Nga Ekonomia Online

Kandidati për kryetar të komunës së Obiliqit nga Inciativa Qytetare, Xhafer Gashi ka prezantuar programin e tij për arsim, duke theksuar se vizioni i tij janë përmisimi i cilësisë në arsim dhe kushteve të infrastrukturës arsimore.

Gashi zotohet se përkushtimi i tij do të jetë i vazhdueshëm dhe se me 17 tetor do të tregoj rezultat sa i përket arsimit në Obiliq.

Postimi i plotë:

#Bashkë për arsim cilësor Vizioni ynë: “Studentët dhe nxënësit e Obiliqit konkurues në nivel ballkanik” Përmirësimi i vazhdueshëm i cilësisë në arsim dhe i kushteve të infrastrukturës arsimore vazhdojnë të mbeten përkushtimi ynë i pandalshëm. Këto janë prioritetet në fushën e arsimit në platformën qeverisëse #Bashkë, të cilat me besimin tuaj me 17 tetor do t’i bëjmë realitet! Voto 109

jemi #bashkë dhe jemi të parët për Obiliqin! Xhafer Gashi

Të ngjashme