Kurti: Raportet me ShBA-në janë të shkëlqyera, ka raste që dallojmë në qasje

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, thotë se raportet ndërmjet Kosovës dhe Shteteve të Bashkuar të Amerikës janë të shkëlqyeshme e bilaterale, raporton Ekonomia Online. Ndonëse thotë se nganjëherë ka raste që për çështje të caktuara, Kosova dallon me Amerikën në qasje, mirëpo, sipas Kurtit, nuk janë gjëra thelbësore e vendimtare. Ai shtoi se Kosova ndodhet … Vazhdoni me leximin e Kurti: Raportet me ShBA-në janë të shkëlqyera, ka raste që dallojmë në qasje