Barcaleta: Të kam tradhtuar

Një burrë kur po jepte shpirt, kërkon gruan dhe i thotë.
-Grua, më fal, të kam gënjyer.
-Gjithë ato net që të thoja se jam në punë deri vonë, isha me femra të tjera.
-Dhe jo me një po me dhjetëra.
-Më fal, por të kam tradhtuar.
Gruaja e qetë i thotë:

  • E dija, prandaj ta dhashë helmin.

Të ngjashme