Ngjarje e ditës: 12 gusht 2020

 • 09:30

  Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi pret një grup të të rinjve. (Objekti i MKRS-së) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

 • 10:00

  Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë miraton listën e dëshmitarëve dhe bën përzgjedhjen e listës së ekspertëve. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N302) 

 • 10:00

  Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi dhe ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj shpërndajnë maska. (Përgjatë Sheshit në Prishtinë) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

 • 10:00

  Grupi Vullnetarët/Vullnetarët #COVID-19 së bashku me ministrinë e Shëndetësisë, ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë, lansojnë fushatën “Së bashku kundër COVID-19”. (Sheshi “Nënë Tereza”, Prishtinë) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

 • 10:00

  Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes diskuton lidhur me situatën e Sigurisë në Republikën e Kosovës. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

 • 11:00

  Ministër i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, raporton në komisionin për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport lidhur me përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor 2020-2022. (Ndërtesa e Kuvendit, salla C203) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

 • 11:00

  Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri pret në takim përfaqësuesit e Oranizatave JoQeveritare. Pas takimit do të ketë konferencë për medie. (Ndërtesa e Qeverisë)

 • 11:50

  Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi dhe kryetari i Komunës së Skenderajt Bekim Jashari bëjnë zbulimin e punimit “I love Kosova”. (Sheshi “Adem Jashari”, Skenderaj) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

 • 12:00

  Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi zhvillon një vizitë në ndërmarrjen sociale “Pastiçeria Snap cake” në kuadër të projektit “Praktika në Punë”, i mbështetur nga Departamenti i Rinisë. (Skenderaj) ***Ngjarja mbulohet me kamerë nga EO.

 • 14:00

  Mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit në të cilën shqyrtohet propozimi i deputetit Haxhi Avdyli, mbështetur edhe nga 41 deputetë tjerë nënshkrues, për formimin e Komisionit Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet të hidrocentraleve në Republikën e Kosovës. Takimi mbahet përmes platformës Zoom.

 • 15:10

  Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi merr pjesë në labnsimin e fushatës “Psikologët e rinj për të rinjtë”. Takimi mbahet përmes platformës Zoom.

 • 17:00

  Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi merr pjesë në takimin e organizuar nga UNIFEC-i. Takimi mbahet përmes platformës Zoom.