Barcaleta: Mos u brengos mami

Vajza kthehet nga shkolla dhe i tregon mamasë:
– Mami, sot shokët e klasës më lutën të hipi në pemë se ju ra topi, dhe unë ua mbërriva.
Mami: Ata rrugaçët kanë dashur vetëm të t’i shohin brekët.
Vajza: Mos u brengos. Nuk m’i panë, se i hoqa para se të ngjitesha në pemë.

Të ngjashme