Grimi ideal për një takim nate

Prishtinë | 12 Shk 2021 | 22:21 | Nga Ekonomia Online

Të dalësh në një takim d.m.th të ndjehesh mirë më veten, të ndjehesh rahat duke përfshirë këtu edhe flokët e edhe grimin.

Është e vështirë ndonjëherë të zgjedhësh se çka të bënë të dukesh bukur, shikojeni 5 mënyrat që ne kemi zgjedhur për një dukje të bukur dhe klasike.

Buzët e kuqe: janë totalisht klasike dhe ato marri shumë nga vëmendja. Janë adekuate për një takim të çfarë do sezoni.

Flokë të valëzuara: Ndonjëherë flokët e drejta të tregojnë më të rezervuar por flokët e valëzuara mund të ju bëjnë të dukeni më natyrale.

Sytë pak të zinj: Nëse i bëni sytë shumë të zinj do të dukeni paksa dramatike, por nëse i bëni më një të kaftë të mbyllur, si në hije do të dukeni shumë seksi.

Grimi i lehtë: Nuk dëshiron të vëni shumë grimi në mënyrë që ai të ju shohë juve vërtet se si jeni. Atëherë vendoseni një tonë të lehtë ne sy, krihni pak qerpikët pak krem në fytyrë dhe mjafton.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme