Lani rrobat me aspirinë, rezultatet mahnitëse

Prishtinë | 06 Qer 2024 | 10:57 | Nga Ekonomia Online

Është mjaft e bezdisshme kur në lavanderi, rrobat nga ngjyra e bardhë kalojnë në të hirtë ose në të kaltër e madje as rrobat e bardha nuk lahen si duhet dhe dëmtohen duke marrë po të njejtën ngjyrë. Por ka një zgjidhje për këtë problem.

Kush mund të kishte menduar se pilula e zakonshme aspirinë mund të jetë një agjente e sigurt për heqjen e njollave?

E gjitha çfarë ju duhet të bëni është kjo:

Të shkrini 5,300 mg tableta aspirinë në 2 litra ujë të nxehtë dhe të futen rrobat në ata ujë gjatë gjithë natës në mënyrë që ta thithin ujin sa më shumë të jetë e mundur.

Të nesërmen rrobat i vendosni në lavatriqe dhe përsëri disa pilula aspirinë që do të sigurojë bardhësi të shkëlqyer rrobave.

Kjo është më efektive sesa agjentët për heqjen e njollave për arsye se nuk i dëmton rrobat dhe heq papastërtitë në mënyrë të përkryer. Nëse ju duhet të fshini njolla gjaku proceduren duhet ta kryeni me ujë të ftohtë. Madje, përveç njollave të rrobave, pastron edhe njollat e lehta të lavatriqes.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme