Kamomili ndihmon tretjen

Prishtinë | 22 Maj 2023 | 22:16 | Nga Ekonomia Online

Një nga përfitimet më të njohura shëndetësore të kamomilit është se është efektive për eliminimin e problemeve në sistemin e tretjes.

Për të përmirësuar tretjen, gazin e bllokuar në zorrë, dhimbja e stomakut dhe vjellja kamomili është e dobishme për parandalimin.

Po ashtu, kamomili është i mirë edhe për trajtimin e dhimbjeve të barkut dhe dhimbjeve të tjera, të tilla si gastriti dhe ulcerat e stomakut.

Kamomili ka një numër të madh përfitimesh edhe në aspektet tjera. Kjo bimë ndihmon në përmirësim të gjumit, relakson muskujt dhe dhimbjet e tjera.

Të ngjashme