Milioner me katër këshilla

Prishtinë | 17 Shk 2022 | 00:32 | Nga Ekonomia Online

Të bëhesh milioner kërkon një punë grupi. Ju nuk mund të bëheni i pasur pa pakëz ndihmë në rrugën tuaj.

Sipas Chris Hogan, i cli studioi 10.000 milionerë amerikanë (me një pasuri neto të paktën 1 milion dollarë) për shtatë muaj, ata e kanë krijuar pasurinë e tyre me shtatë shifra falë katër momenteve.

Kanë një “trajner biznesi” – Hogan ua njeh meritën e formimit të tij trajnerëve sportivë, business coach dhe atyre financiarë që e kanë ndihmuar të bëhet njeriu që është sot.

Kanë edhe një mentor – Në studimin e Hogan, 86% e milionerëve thanë se kishin marrë vazhdimisht këshilla nga një mentor, që në këtë rast është dikush që ka bërë atë që do të bësh ti”, shkruan ai.

Kanë një “brohoritës të arritjeve” (Cheerleader) – Ky është një person që beson tek ju dhe është pranë jush për t’ju dhënë kurajë, pavarësisht nga çdo gjë” dhe “Cheerleader” më mirë për dikë që synon të bëhet milioner është ai që ka arritur një pasuri 7-shifrore.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme