Komisioni për Administratë Publike e Media shqyrton sot Projektligjin për KPM-në

Prishtinë | 27 Maj 2024 | 08:41 | Nga Ekonomia Online

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal sot do të mbajë mbledhjen e radhës.

Në mbledhjen që fillon në ora 10:00, do të shqyrtohet Projekligji për Komisionin e Pavarur të Mediave.

Njoftimi i plotë:

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal

Rendi i ditës :

  1. Miratimi i rendit të ditës;
  2. Shqyrtimi Projektligjit nr. 08/L-289 për Komisionin e Pavarur të Mediave;
  3. Të ndryshme.

Vendi: N303Koha: 10:00

Të ngjashme