Kurti: Qeveria e përkushtuar në kujdesin ndaj nënave dhe fëmijëve

Prishtinë | 27 Mar 2023 | 13:21 | Nga Ekonomia Online

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se Qeveria që ai drejton është e përkushtuar në kujdesin ndaj nënave dhe fëmijëve që do të rriten në Kosovë.

Ai përmes një video të shpërndarë në Facebook, ka thënë se janë 34 mijë nëna lehona që kanë përfituar shtesa, ndërsa mbi 340 fëmijë përfitues, nën moshën 16 vjeçare.

Të ngjashme