Ministrja për Çështje Evropiane e Malit të Zi sot në Kosovë

Prishtinë | 29 Mar 2024 | 08:06 | Nga Ekonomia Online

Ministrja për Çështje Evropiane të Malit të Zi, Maida Gorçeviq, sot do ta vizitojë Kosovë, ku edhe do të nënshkruajnë marrëveshjen Kosovë-Mali i Zi për Programin e Bashkëpunimit Ndërkufitar IPA III për vitet 2021-2027.

Nënshkrimi i kësaj marrëveshje, do të ndodh pas një takimi që do ta ketë me zëvëndëskryeministrin Besnik Bislimi.

Ajo fillimisht do të marrë pjesë në konferencën përfundimtare që organizon Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, lidhur me Programin e Bashkëpunimit Ndërkufitar IPA II për Malin e Zi-Kosovë 2014-2020. Në këtë konferencë, do të marrë pjesë edhe ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, zv.shef i Seksionit të Bashkëpunimit në Zyrën e BE-së në Kosovë, z. Alessandro Bianciardi, përfaqësues të institucioneve të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi, kryetarë e përfaqësues të komunave nga zona e programit, OJQ etj.

Të ngjashme