Nis shqyrtimi i opinionit për anëtarësimin e Kosovës në KiE në Paris

Prishtinë | 27 Mar 2024 | 15:08 | Nga Ekonomia Online

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Europës ka njoftuar në faqen e saj zyrtare në X për nisjen e takimit të Komitetit për Politikë dhe Demokraci në Paris ku “do të shqyrtohet dhe votohet” draft-opinioni i raportueses greke, Dora Bakoyannis, për aplikimin e Kosovës.

“Takimi i sotëm i Komitetit për Politikë dhe Demokraci në Paris takohet për të shqyrtuar dhe miratuar një draft-opinion mbi kërkesën e Kosovës për anëtarësim – është duke filluar tani”, thuhet në njoftim.

Asambleja tha se rezultatin e takimit do ta njoftojë më vonë.

Të ngjashme