Për 28 nëntor, profesori Shqyri Nimani vjen me ekspozitë në Galerinë e Arteve në Pejë

Prishtinë | 27 Nën 2022 | 09:48 | Nga Ekonomia Online

Për festën e 28 nëntorit Ditës së Flamurit, mirëpo edhe njëkohësisht edhe për 82 vjetorin e lindjes së tij, profesori i njohur Shyqri Nimani, organizon Promovimin e Monografëve dhe Hapjen e Ekspozitës Retrospektive.

Ekspozita do të shfaqet ne Galerinë e Arteve në qytetin e Pejës, në orën 13:00.

Shyqri Nimani është një hartues dhe profesor grafik shqiptar i njohur si një nga projektuesit e parë profesionalë të grafikëve shqiptarë.

Ai është gjithashtu një nga themeluesit e departamentit të Dizajnit Grafik në Fakultetin e Arteve, Universiteti i Prishtinës

Të ngjashme