LDK-ja mbështet fuqishëm ngritjen e një padie ndaj Serbisë për gjenocid

Lidhja Demokratike e Kosovës ka deklaruar se e mbështesin fuqishëm ngritjen e një padie nga Qeveria e Kosovës ndaj Serbisë për gjenocid, raporton Ekonomia Online. Në një konferencë për medie, të mbajtur nga Departamenti për Rend, Ligj dhe Siguri në LDK, Shkëmb Manaj, tha se për këtë proces duhet të përfshihet të gjithë mekanizmat profesional. … Vazhdoni me leximin e LDK-ja mbështet fuqishëm ngritjen e një padie ndaj Serbisë për gjenocid