Si t’i përshtateni kulturës së kompanisë suaj?

Prishtinë | 30 Sht 2023 | 22:28 | Nga Ekonomia Online

Një ndër arsyet kryesore për shkallën e lartë të dështimit të shefave të rinj – më shumë se gjysma nuk arrijnë të kalojnë 4 vjet – është vështirësia në përshtatjen organizative të kompanisë.

Aftësitë mund të të çojnë deri në një farë pike nëqoftëse nuk jeni përshtatur me kulturën e kompanisë suaj.

Përpiquni të njihni më mirë veten tuaj

Vlerësimet e sjelljes dhe ato psikologjike mund t’ju ndihmojnë që të kuptoni tendencën tuaj natyrore dhe preferencat në një ambient profesional.

Mundohuni të kuptoni më mirë kulturën e kompanisë

Pyesni ish-punonjësit, shitësit, konsulentët dhe të tjerë që kanë lidhje me organizatën, për një pasqyrim më të qartë mbi kulturën e organizimit te kompanisë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme