Szunyogu takon përfaqësues të komuniteteve pakicë, diskutojnë për marrëveshjen me Serbinë

Prishtinë | 27 Mar 2023 | 16:31 | Nga Ekonomia Online

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog, u takua të hënën me përfaqësues të pakicave për të diskutuar rolin dhe mbështetjen e tyre në implementimin e marrëveshjes për normalizimin e raporteve mes Kosovës dhe Serbisë.

Ai shkroi në Facebook se përfaqësuesit e komuniteteve pakicë janë pjesë e rëndësishme e strukturës politike në Kosovë dhe luajnë “rol vendimtar përfaqësues në demokracinë e Kosovës”.

“Përfaqësuesit e komuniteteve pakicë janë pjesë e rëndësishme e strukturës politike të Kosovës dhe luajnë një rol vendimtar përfaqësues në demokracinë e Kosovës. Kontributi i tyre në arritjen e progresit në rrugën e integrimit të Kosovës në BE është i domosdoshëm”, deklaroi Szunyog.

Të ngjashme