Tejkaloi vijën e plotë, gruaja gjobitet me 150 euro, dy pikë negative dhe ndalim të vozitjes për tre muaj

Prishtinë | 23 Shk 2024 | 08:25 | Nga Ekonomia Online

Policia e Gjilanit kanë gjobitur një grua në Llabjan e cila gjatë vozitjes kishte bërë tejkalim në vijën e plotë.

Ndaj kësaj kundërvajtëses është shqiptuar gjoba në vlerë prej 150 euro, dy pikë negative dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes në afat prej tre muaj.

“Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, njësiti i komunikacionit rrugor falë bashkëpunimit me qytetarë, kanë identifikuar një kundërvajtëse e cila gjatë drejtimit të automjetit në fshatin Llabjan, aksi rrugor Gjilan- Prishtinë në bazë të video incizimi të pranuar në E-mail adresën zyrtare, shihet duke bërë tejkalim në vijë të plotë, me të cilin veprim rrezikon pjesëmarrësit e tjerë në trafik dhe bie ndeshë me rregullat e komunikacionit rrugor”, njofton policia.

Të ngjashme