1.5 milion hyrje nga qytetarët e Kosovës në Shqipëri gjatë majit dhe korrikut

Prishtinë | 27 Gus 2023 | 19:37 | Nga Ekonomia Online

Në periudhën maj-korrik sivjet, në Shqipëri kanë shkuar 1.5 milionë qytetarë të Kosovës, duke përbërë sërish numrin më të madh të turistëve, në vitin kur Shqipëria ka regjistruar boom turistik.

Edhe këtë vit më të shumtë në numër janë turistët nga Kosova.

Pas qytetarëve nga Kosova, vijnë italianët pasuar nga turistët e Malit të Zi dhe Maqedonia e Veriut, të cilët janë më pak në numër se një vit më parë.

Të ngjashme