Delfin Pllana emërohet ambasador i Kosovës në Hungari

Prishtinë | 30 Maj 2024 | 12:42 | Nga Ekonomia Online

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, ka njoftuar se Delfin Pllana është emëruar si ambasador i Kosovës në Hungari.

Osmani u shpreh e bindur se Pllana do të vazhdojë t’i forcojë lidhjet mes Kosovës dhe Hungarisë.

“I shprehi urimet e mia të mira ambasadorit të emëruar Delfin Pllana, teksa mori detyrën e tij të re si Ambasador i Republikës së Kosovës në Hungari”.

“Unë jam e bindur se ai do të vazhdojë të forcojë lidhjet midis vendeve tona dhe të thellojë lidhjet midis popujve tanë”, shkroi Osmani.

Të ngjashme