Frutex ndan dhurata për 500 nxënës

Prishtinë | 28 Dhj 2022 | 18:37 | Nga Ekonomia Online

Edhe këtë vitë kompania “Frutex” ndau dhurata për nxënësit e 5 shkollave të ndryshme:
SHFMU “LIDHJA E PRIZRENIT” – Budakovë
SHFMU “DRITA” – Gelancë
SHFMU “ISMET JASHARI-KUMANOVA” – Javor
SHFMU “ISMET JASHARI-KUMANOVA” – Luzhnicë
Po ashtu dhurata u ndanë edhe për Shoqatën “Autizmi” në Suharekë.

500 pakot të cilat iu dhuruan nxënësve të këtyre shkollave, përmbajnë pajisje shkollore, si fletore, ngjyra, lapsa dhe pako me produkte ushqimore vendore, për të cilat ata më së shumti kanë nevojë.

Ky është viti i 8-të që kompania “Frutex” bën shpërndarjen e dhuratave për nxënës dhe shoqatat të ndryshme.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme