Ja çfarë e dallon një ndërmarrës të suksesshëm

Prishtinë | 26 Mar 2023 | 00:16 | Nga Ekonomia Online

Liderët në përgjithësi kanë disa aftësi plus. Ajo e organizimit, përkushtimit si dhe qëndrimi pozitiv, janë disa prej tyre.

Por ka edhe të tjera, me të cilat ju njohim në këtë artikull:

Suksesi është deviza juaj, dhe jo thjesht për një pagë më të madhe. Atë e kërkoni me çdo çmim.

Dini të përshtateni në çdo situatë.

Përkrahni anëtarët e ekipit.

Pranoni kritika konstruktive.

Keni intuitë dhe i besoni asaj.

Jeni të përgjegjshëm për detyrën, barrën dhe misionin.

Ofroni përvojën tuaj. Sipërmarrësit e aftë frymëzojnë anëtarët e ekipit të tyre me eksperiencat më të mira.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme