Ja kur do të rivotohet në 7 vendvotime në Maqedoninë e Veriut

Prishtinë | 19 Maj 2024 | 11:51 | Nga Ekonomia Online

Ja kur do të rivotohet në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore
Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve caktoi 22 majin si datën e rivotimit në 7 vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore.

Vendimi erdhi pasi në Gjykatën Administrative u refuzuan paditë e Frontit Evropian për rivotim në Zhelinë, Strugë, Ohër, Krushevë dhe Dollnen.

Gjykata Administrative të gjitha ankesat i ka vlerësuar si të pabaza.

Të ngjashme