MPB-ja ka një njoftim të rëndësishëm për letërnjoftimet

Prishtinë | 21 Tet 2021 | 13:30 | Nga Ekonomia Online

Ministria e Punëve të Brendshme ka nënshkruar kontratën për furnizim me letërnjoftime

Nga kjo ministri deklaruar se nga muaji nëntor pajisja me letërnjoftime pritet që t’i kthehet normalitetit.

“Pas nënshkrimit të kontratës ne jemi furnizuar me një sasi të letërnjoftimeve dhe pasaportave dhe presim që në muajin nëntor të kemi rikthim në normalitet”, kanë bërë të ditur MPB-ja për Reporterin.

Mungesa e materialit për prodhimin e letërnjoftimeve u ka krijuar qytetarëve pritje me muaj.

Shkak i mungesës së materialit, Ministria e Punëve të Brendshme ka marrë vendim që të gjithë shtetasve të Kosovës, pavarësisht afatit të skadimit të letërnjoftimit, dokumenti identifikues t’iu konsiderohet i vlefshëm edhe për gjashtë muaj.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme