Nëse i përmbushni këto pika, keni një punë të ëndrrave

Prishtinë | 28 Pri 2023 | 20:53 | Nga Ekonomia Online

Njerëzit kanë mbresa të ndryshme për vendin ku punojnë, ndërsa ëndërr e shumicës është që të ndjehen të përmbushur në vendin ku kryesisht e kalojnë 1/3 e ditës.

Një studim i komisionar nga Jardine Motors Group, një operator shumë-kombëtar i ujdive për automobila, pati për qëllim të kuptuarit e dëshirave të punëtorëve në ditët e sotme.

Hulumtuesit anketuan 1 mijë e 700 punëtorë, dhe zbuluan se shumë nga kërkesat më poshtë janë të lidhura me ndjenjen e përmbushjes që njerëzit e kanë në vendin e punës:

Mezi pritni të shkoni në punë

Njerëzit vlerësojnë mendimet tuaja

Orët fleksibile

Miq të mirë në vendin e punës

Paga e lartë

Ambient argëtues i punës

Menaxhoni vetë barrën tuaj të punës

Mundësi të mira trajnimi

Paguhesh në ditë të sëmura

Nuk e shikon orën

Merrni lëvdata në performancat tuaja

Njerëzit vijnë për këshilla tek ju

Keni incentivë për performanca të mira

Keni bonuse të rregullta

Njerëzit pyesin për opinionin tuaj në vendime të mëdha

Fleksibilitet karshi obligimeve familjare

Promovim të rregullt

Punoni edhe nga shtëpia

Merrni përgjegjësi

Të gjithë e dinë emrin tuaj

Godisni caqet tuaja

Socializoheni me kolegët tuaj të punës

Menaxhoni një ekip

Dini për drejtimin strategjik të kompanisë suaj

Pyeteni për të përfaqësuar kompaninë tuaj në ngjarje

Dërgoheni në kurse trajnimi në menaxhment

Keni sigurim shëndetësor privat

Udhëtime të paguara jashtë vendit

Keni aksione në biznes

Vini në zyrë më vonë se zakonisht, dhe askush nuk ka problem me këtë

Keni një veturë të kompanisë

Askush nuk do që ju të shkoni në pushime apo të merrni ditë të lira

Merrni ftesa për mbledhje

Udhëtoni në klasë biznesi apo në klasë të parë

Keni një telefon të kompanisë

Jeni rregullisht në kontakt me shefin ekzekutiv

Ftoheni në Konferencat e Menaxhmentit

Lejoheni që t’i vini shumicën e gjërave në shpenzime

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme