Organizoni konferencën, ose seminarin në hotel “Lake Side”

Prishtinë | 18 Maj 2023 | 18:42 | Nga Ekonomia Online

Hotel “Lake Side” edhe më tutje vazhdon të jetë njeri prej hoteleve më të mirë ndërtuar në gjithë vendin.

I ndërtuar shumë afër liqenit të bukur në Vermicë, vetëm 3 kilometra nga pika kufitare në Morinë, me një arkitekturë të veçantë hotel “Lake Side” tashmë është shndërruar në një vend takimi për shumë takime pune të biznesmenëve, por edhe një mundësi shumë për të gjitha Institucionet vendore dhe ato ndërkombëtare për të organizuar konferenca, seminare, apo edhe takime të ndryshme biznesi.

Në mënyrë që organizimi të jetë sa më komod për ju “Lake Side” ka krijuar 3 salla moderne për organizim të evenimenteve të shumta

  • Salla e parë ka një kapacitet për akomodim të më shumë se 700 personave
  • Salla e dytë ka kapacitet për akomodim të më shumë se 70 personave
  • Salla e tretë ka kapacitet për akomodim të më shumë se 25 personave. Kjo sallë nga menaxhmenti është krijuar për organizim të takimeve të rëndësishmeve të bizneseve.

Sallat janë të pajisuara me të gjitha pasijet e nevojshme për organizim të konferencave, seminareve, por edhe takimeve tjera të bizneseve.

Akomodimi:

Hotel “Lake Side” për momentin disponon më shumë se 60 dhoma luksoze të tipologjive të ndryshme që të gjitha me pamje nga liqeni i bukur i Vermicës.

Dhomat janë të pajisura me interier, banjo dhe inventar shumë modern. Është shumë e rëndësishme të veçohet se të gjitha dhomat kanë nga një ballkon me sipërfaqe shumë të madhe disa metra larg liqenit të Vermicës.

Ushqimi:

Hotel “Lake Side” ka kuzhinën me të mirë prej të gjitha hoteleve që funksionojnë në gjithë vendin. Me kuzhinierë që profesionin e tyre për dekada e kanë ushtruar nëpër kuzhina të hoteleve më të fuqishme në gjithë Evropën. Kombinimi i kuzhinës vendore, me atë mediterane e bënë shumë të veçantë ketë hotel të bukur. Gatimet tradicionale, kombinimet e mishit dhe ato të peshkut të gatuara me shumë dashuri do t’i shijoni ju gjatë pauzave, apo edhe pas përfundimit të seminarit, trajnimit, apo edhe gjatë takimit të një aktiviteti të rëndësishëm për biznesin tuaj.

SPA & Pishina

Hotel “Lake Side” brenda hapësirave të saj ka SPA-në më moderene në vend. Ka një pishinë të brendshme, dy xhakuzi, ka saunat të ndryshme, por edhe dhomen e kripes. Po ashtu, Hotel “Lake Side” ka edhe pishinën shumë moderne në ambientet e jashtme të hotelit. Të gjitha këto shërbime shfrytëzohen pa pagesë, nëse ju merrni pakot që ofron menaxhmenti i hotelit.

Për rezervime kontaktoni në: 048/ 808-408

(Artikull i sponsorizuar)

Të ngjashme