Peci viziton Kushtovën e Vllahisë: Procesi ynë i rivitalizimit ka rezultuar me sukses

Prishtinë | 07 Kor 2024 | 20:18 | Nga Ekonomia Online

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka thënë se mbjelljen prej 25 mijë fidanesh në një sipërfaqe prej 10 hektarësh në këtë fshat të komunës së Leposaviqit e vlerëson prosperuese, raporton Ekonomia Online.

Peci, ka ndarë imazhe në Facebook, duke shkruar se është krijuar një ambient i qëndrueshëm dhe i pastër.

“Kjo nxitje e jona për të krijuar një ambient të qëndrueshëm dhe të pastër është shembulli i angazhimit të vazhdueshëm për të mbrojtur dhe zhvilluar burimet tona natyrore”, ka shkruar ministri.

Postimi i plotë:

Mbjellja e 25 mijë fidaneve në një sipërfaqe prej 10 hektarësh në Kushtovën e Vllahisë në komunën e Leposaviqit, është në proces të shkëlqyeshëm. 

Projekti ynë i revitalizimit të pyjeve ka rezultuar me sukses, duke rritur kështu bukurinë natyrore dhe duke shënuar fillimin e një periudhe të re prosperuese për këtë zonë.

Kjo nxitje e jona për të krijuar një ambient të qëndrueshëm dhe të pastër është shembulli i angazhimit të vazhdueshëm për të mbrojtur dhe zhvilluar burimet tona natyrore. 

Për një Kosovë të gjelbërt!

Të ngjashme