Për një javë Policia shqiptoi 200 gjoba në Prishtinë, gjysma për mos respektim të semaforëve

Prishtinë | 20 Maj 2024 | 15:55 | Nga Ekonomia Online

Policia e Rajonit të Prishtinës, ka shqiptuar për një javë 200 gjoba, prej tyre 135 për mos respektim të semaforëve, ndërsa tjerat gjoba për kundërvajtje të tjera(përdorim telefoni, rreshtim jo i duhur, për rrip të sigurisë etj.), raporton Ekonomia Online.

Përmes një komunikate për media, PK-ja bën të ditur se ky operacion do të këtë shtrirje në të gjitha rrugët e rajonit të Prishtinës.

“Policia e Rajonit të Prishtinës respektivisht, Njësiti Rajonal i Trafikut rrugor, po vazhdon me implementimin e  planeve operative për kontrollin e shtuar në trafik me fokus të veçantë ndaj ngasësve të automjeteve që nuk po respektojnë sinjalizimin e semaforëve. Që nga data 13 maj deri me 17 maj 2024, në kuadër të këtij plani, janë shqiptuar 200 gjoba, prej tyre për 135 për mos respektim të semaforëve, ndërsa tjerat gjoba për kundërvajtje të tjera (përdorim telefoni, rreshtim jo i duhur, për rrip të sigurisë etj.)”, thuhet në komunikatë.

“Ky operacion do të këtë shtrirje në të gjitha rrugët e rajonit të Prishtinës dhe do të  vazhdoj deri sa të vlerësohet që është arritur efekti i dëshiruar”, përfundon komunikata.

Të ngjashme