Partitë serbe nga Kosova bëjnë koalicion parazgjedhor

Prishtinë | 28 Gus 2019 | 15:43 | Nga Ekonomia Online

Partitë opozitare serbe nga Kosova kanë nënshrkuar një marrëveshje sot në Graçanicë për një pjesëmarrje të përbashkët në zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë, që do të mbahen më 6 tetor.

Nënshkruesit e marrëveshjes së koalicionit janë: Nenad Rashiq (PDS), Rada Trajkoviq (EPS), Dragisha Miriq (NPK), Sllavisha Petkoviq dhe Branislav Markoviq, ka bërë me dije Partia Demokratike Progresive (PDS).

Të ngjashme