Propozim nga partia e Vuçiqit: Serbia t’i ndërpresë integrimet evropiane

Mesto: Beograd Datum: 21.06.2020 Dogadjaj: POLITIKA - obraæanje predsednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vuèiæa u izbornom štabu stranke posle objavljivanja prvih rezultata izbora Licnosti: Aleksandar Vuèiæ, Ana Brnabiæ
Prishtinë | 19 Pri 2024 | 13:28 | Nga Ekonomia Online

Deputeti i Partisë Përparimtare Serbe (SNS) Vlladimir Gjukanoviq ka sugjeruar që Serbia të ndalojë integrimin evropian.

Gjukanoviq në rrjetin social X ka deklaruar se për këtë vendim duhet të njoftohen të gjithë ambasadorët e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian (BE).

“Dërgojini një letër të gjithë ambasadorëve të shteteve anëtare të Bashkimit Evropian në të cilën do të informohen se Republika e Serbisë po i ndërpret integrimet e mëtejshme evropiane. Të informohen të gjitha institucionet e BE-së dhe zyrat që kanë në Serbi se nuk ka nevojë të bëhet më asgjë në fushën e integrimit evropian të Serbisë. Zhvilloni marrëdhënie ekskluzivisht dypalëshe me të gjitha vendet anëtare të BE-së”, ka shkruar Gjukanoviq.

Të ngjashme