Shqyrtohet raporti vjetor i Autoritetit të Konkurrencës

Prishtinë | 04 Qer 2024 | 09:01 | Nga Ekonomia Online

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti do të mblidhet sot.

Anëtarët e këtij komisioni do ta shqyrtojnë raportin vjetor të Autoritetit të Konkurrencës të Republikës së Kosovës.

Ky komision po ashtu do t’i formojë grupet punuese për shqyrtimin e projektligjeve në procedurë.

Sipas njoftimit të zyrës për informim të Kuvendit të Kosovës në rendë ditë, ndër të tjera, pra janë edhe: “Formimi i grupeve të punës për shqyrtimin e projektligjeve në procedurë; Shqyrtimi i Raportit vjetor i Autoritetit të Konkurrencës të Republikës së Kosovës (AKRK) për vitin 2023”.

Të ngjashme