Si ta përfundoni punën sipas orarit, 3 këshilla

Prishtinë | 18 Jan 2023 | 22:06 | Nga Ekonomia Online

A ju ka qëlluar që të mos jeni në gjendje të përfundoni punën brenda orarit zyrtar? Mos u mërzisni. Pjesë e grupit që kanë të njëjtin shqetësim janë një numër i madh punonjësish, dhe fatkeqësisht numri i tyre sa vjen edhe rritet.

Nëse doni që ju të shpëtoni nga kjo gjë dhe të përfundoni në kohën e duhur projektet tuaja, atëherë ndiqni 3 këshillat e mëposhtme.

1. Planifikoni – Nëse doni të përfundoni një projekt të caktuar në kohën e duhur, duhet të punoni vetëm mbi këtë projekt dhe të mos shpërqendroheni në projekte të tjera.

2. Përqendrohuni – Hiqni dorë nga rrjetet sociale, emaile-t e a rëndësishme, apo dosjeve të prapambetura që gjithsesi, mund të presin.

3. Mësoni të thoni edhe “JO” – Kjo është fjala që jo vetëm do t’ju vijë në ndihmë por asnjëherë nuk do t’ju shtojë listën me punët të cilat ju duhet të përfundoni.

Të ngjashme