Sot mblidhen gjashtë komisione parlamentare

Prishtinë | 02 Pri 2024 | 08:03 | Nga Ekonomia Online

Në Kuvendin e Kosovës sot do të mbahen mbledhjet e gjashtë komisioneve parlamentare, ndër to edhe ajo e Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes dhe e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike dhe katra të tjera.

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, sot në ora 10:00 mbanë mbledhjen e radhës, në rend dite ka edhe takimin me shoqatën e logopedëve dhe takimin me shoqatën e ergoterapistëve.

Ndërsa, Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, fillon mbledhjen në ora 11:00. Në rend është edhe takimi i Komisionit me kursantët e Kursit të Lartë për Siguri dhe Mbrojtje të Shqipërisë.

Mbledhje, në ora 11:00 ka edhe Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport i cili në rend dite ka edhe një takim me Komisionin për Edukim dhe Mjetet e Informimit Publik nga Kuvendi i Republikës së Shqipërisë.

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike, gjithashtu fillon mbledhjen në ora 11:00 dhe në rend dite ka edhe shqyrtimin e Raportit të auditimit të teknologjisë së informacionit “Sistemi elektronik i prokurimit publik e-prokurimi“.

Mbledhje kanë edhe Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim si dhe Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë i cili do të ketë një takim me Bertrand Bouyx, Kryetar i Komisionit për Çështje Politike dhe Demokraci në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës.

Të ngjashme