“Termokos” vazhdon përgatitjet për sezonin e ardhshëm, nis zgjerimi i rrjetit në pjesë tjera të qytetit

Prishtinë | 04 Kor 2024 | 12:16 | Nga Ekonomia Online

Ngrohtorja e qytetit “Termokos”, ka vazhduar përgatitjet për sezonin e ardhshëm, duke zgjeruar rrjetin në pjesë tjera të Kryeqytetit, raporton Ekonomia Online.

Të enjten, ekipet e “Termokosit”, kanë punuar në zgjerimin e rrjetit dhe punimet në ndërtimin e objektit.

“Vazhduam me implementimin e planit aksional, përmes së cilit synojmë ngritjen e cilësisë së shërbimit dhe në ditët në do të vazhdojmë me zgjerimin e rrjetit”, thuhet në njoftim.

Të ngjashme