“Tiparet” e njerëzve të suksesshëm

Prishtinë | 27 Jan 2023 | 07:00 | Nga Ekonomia Online

Njerëzit e suksesshëm kanë disa tipare karakteristike që i bëjnë ata të jenë të suksesshëm dhe ndryshe nga të tjerët.

Ja ç’thonë analistët:

Punojnë shumë, shpesh duke sakrifikuar gjëra të tjera të rëndësishme

Besojnë atë që dëshirojnë vërtet dhe jo atë që u thonë të tjerët

Janë të motivuar

Nuk e mendojnë gjatë

Flenë herët dhe ngrihen herët

Mbajnë shënim progreset që bëjnë

Mbajnë pastër shtëpinë, zyrën dhe tavolinën e punës. Janë të rregullt

Flasin me pozitivitet për të ardhmen

Janë mirënjohës

Bëjnë gjithçka për suksesin

Nuk dorëzohen lehtë para vështirësive

Shpenzojnë shumë për veten

Nuk kujdesen shumë për të tjerët

Të ngjashme