Tri gjëra bëjnë të gjesh kënaqësinë në punë

Prishtinë | 02 Kor 2024 | 22:53 | Nga Ekonomia Online

Që njerëzit të jenë të kënaqur me punën që bëjnë, janë të domosdoshme tri gjëra , sipas John Ruskin, kritik arti e sociolog anglez i Epokës viktoriane.

Ato janë:
– Puna duhet të jetë e përshtatshme për punëtorin,
– Nuk duhet të bëjë më shumë seç mundet dhe
– Njerëzit duhet të kenë një ndjenjë suksesi në atë që bëjnë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme