Alarmi për bomba në gjykatat e Podgoricës ishte i rremë

Prishtinë | 01 Pri 2024 | 10:33 | Nga Ekonomia Online

Raporti për mjetet shpërthyese të vendosura në disa gjykata të Podgoricës ishte i rremë.

Policia ka qenë në terren dhe ka inspektuar lokalin, pas së cilës është konstatuar se kallëzimi për mjetin shpërthyes ishte i rremë.

Pas kontrollit, punonjësit janë kthyer në vendet e tyre të punës.

Ky është vetëm një nga një seri raportimesh për bomba që kanë mbërritur në adresat e gjykatave në një periudhë të shkurtër kohe.

Të gjitha raportet ishin të rreme.

Të ngjashme