Ministri Gashi priti drejtorin ekzekutiv të Frost Velly YMCA

Prishtinë | 25 Sht 2019 | 14:21 | Nga Ekonomia Online

Ministri Kujtim Gashi ka pritur ne takim drejtorin ekzekutiv te YMCA Jerry Huncosky, me të cilin bisedoi për zbatimin e projektit të ndertimit të qendres rinore në fshatin Pjetershan të Gjakovës, projekt ky i financuar nga MKRS.

Drejtori Huncosky u shpreh ndjehet tepër i lumtur për vizitën e tij në Kosovë dhe se ka kënaqësinë e veçantë që ndërtimi i kampit rinor po ecën sipas dinamikës së paraparë.

Huncosky u shpreh në emër të YMCA-së se janë të kënaqur tej mase me bashkëpunimin me MKRS-në. Ai falënderoi ministrin Gashi për gatishmërinë dhe seriozitetin e treguar në kuadër të këtij bashkëpunimi dhe konfirmoi mbështetjen e YMCA e SHBA-së për rininë më Kosovë edhe për vitet në vijim.

Ndërsa Ministri Gashi, e informoi në hollësi përfaqësuesin amerikan për projektin në Pjetërshan. Ministri theksoi se ndërtimi i kampit rinor do jetë një mundësi e mirë për zbatimin e programeve rinore.

Ministri Gashi e ka njoftuar edhe me politikat dhe vendimet e marra nga ana e MKRS-së në të mirë të rinisë. Ai veçoi themelimin për fondin për rininë si dhe potencoi se buxheti për rininë ka pasur një rritje të konsiderueshme.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme