As armiku nuk kishte ditë m’i shkatërru kështu institucionet vitale të shtetit

Prishtinë | 28 Mar 2023 | 20:02 | Nga Hajzer Salihu

Prokuroria e Shtetit, pa kryeprokuror;
Gjykata Supreme, pa kryetar;
Banka Qendrore, pa guvernator;
Trusti pa Bord;
Zyra e Kryeministrit, pa sekretar;
90% e ministrive, pa sekretarë;
95% të Agjencive, pa kryeshefa…

Për besë, armiku me u pasë mundu kështu me t’i shkatërru Institucionet vitale të shtetit, ti është dasht me luftu dhe mos me e leju të ndidhë një shkatërrim i këtillë.

Qeverisje shumë shumë e dobët, dhe që ngre shumë dyshime nëse vërtet ka si qêllim avansimin dhe forcimin e shtetit.

Të ngjashme