Bashkatdhetarët nga Zvicra për në Kosovë udhëtojnë vetëm më Sharr Travel

Prishtinë | 05 Kor 2024 | 17:31 | Nga Ekonomia Online

Bashkimi është njëri prej shumë bashkatdhetarëve që jetojnë e punon në Zvicër. Ashtu sikurse edhe viteve të kaluara për të ardhur për pushime në vendlindje ai këtë ia beson vetëm kompanisë me të madhe turistike në vend “Sharr Travel”.

“Si krejt bashkatdhetarët edhe unë udhëtojë në vazhdimësi me kompanisë Sharr Travel. Janë shumë të lirë, janë shumë të përgjegjshëm, kanë autobusët super komod. Më besoni unë nuk e marrë vesh thuajse hiç rrugën kur të vij në vendlindje” ka thënë ai.

Si Bashkimi tashmë janë edhe mijëra bashkatdhetarë që për të ardhur në Kosovë i besojnë vetëm një kompania, Sharr Travel, lider për korrektësi e shërbime super cilësore.

Autobus të modeleve të fundit, shofer shumë profesionist me përvojë të gjatë pune në vozitje ndërkombëtare e komoditet të lartë ofron për bashkatdhetarët kompania e vetme në Kosovë që bashkatdhetarët i trajton me super prioritet.

Përveç shërbimeve super cilësore kompania ka edhe çmim super ekonomik në raport me kompanitë që operojnë në ketë fushë.

Edhe nga kompania Sharr Travel kanë bërë të ditur se numri i qytetareve që tashmë kanë rezervuar biletat për të ardhur në vendlindje është shumë i madh.

Sipas tyre, ata që nuk kanë vendosur ende të thirrin menjëherë në Agjenci dhe të bëjnë rezervimin e karrigeve të tyre nëpër autobusët super komod të kompanisë numër një në Kosovë Sharr Travel.

Nisjet nga Zvicra bëhen:

Geneva 15:30

Lausane 17:00

Bern Noifeld 18:00

Soloturn (Wiedlisibach) 18:30

Basel 19:00

Olten 19:30

Zurich 20:00

Luzern. 21:30

Chiasso (Autostrada) 23:45

Për rezervime kontaktoni në:

044/610-015

044/542-029 (Whatsapp)

Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton 038 610 015

Prizren, përballë stacionit të autobusëve, 029/224016

Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve

Të ngjashme