Benzi më i vjetër në botë që ende ka licencë për qarkullim rrugor

Prishtinë | 30 Kor 2019 | 10:27 | Nga Ekonomia Online

Ky është Benzi më i vjetër në botë që ende funksionionon dhe ka licencën e qarkullimit rrugor.

Pajtoni me motorin Benz Victoria Nr.99 i vitit 1894 mori pjesë në Autokorson e Automjeteve Oldtimer (historike) në Einbeck të Saksonisë së Poshtme.

Në foto shihet pronari i automjetit që bashkë me gruan e tij kryesojnë paradën duke shijuar udhëtimin me Benzin e tyre – Victoria Nr.99./DW.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme