Istrefi: Stafi i Telekomit ka kursyer më shumë se 100 mijë euro të kompanisë

Prishtinë | 22 Gus 2019 | 14:50 | Nga Ekonomia Online

Kryeshefi i Telekomit të Kosovës Bedri Istrefi përmes një statusi në Facebook, ka bërë të ditur se punëtorët e telekomit kanë arritur që ka arritur që , të formojnë ekipe për montimin, demontimin dhe zhvendosjen e antenave BTS, sipas nevojës dhe planifikimeve nëpër tërë territorin e Republikës së Kosovës.


Dhe në këtë mënyrë kanë arritur të kursejnë nga puna e stafit më shumë se 100.000 €, ndërsa kursimet mujore për antena, janë rreth 10.000 €.

“Për herë të parë, Telekomi i Kosovës ka arritur që me stafin e vet, të formojë ekipe për montimin, demontimin dhe zhvendosjen e antenave BTS, sipas nevojës dhe planifikimeve nëpër tërë territorin e Republikës së Kosovës.
Në dy muajt e fundit, numri i antenave të zhvendosura për qëllim të mbulueshmërisë, pas ndërprerjes së kontratave për qiradhënie, arrin numrin tetë.
Me ndërprerjen e kontratave për këto antena (BTS) dhe zhvendosjes së tyre në lokacione më të përshtatshme, Telekomi i Kosovës ka kursyer nga puna e stafit më shumë se 100.000 €, ndërsa kursimet mujore për antena, janë rreth 10.000 €”

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme